Galleriavierailu Contempoon

Galleriavierailu on mahdollisuus kokoontua aukioloaikojen ulkopuolella, kuten iltaisin, esimerkiksi ystävien tai työporukan kesken taiteen parissa. Sopiva vierasmäärä on enimmillään noin 20.

Galleriavierailun tavoitteena on tukea ryhmän yhteishengen syntymistä, yhteenkuuluvuutta ja toivottavasti myöskin työyhteisön hyvinvointia. Kerromme galleriasta, taiteilijoista ja esillä olevista teoksista sekä nautimme pieniä italiaisia herkkuja. Arvioimme yhdessä teoksia, pohdimme niiden viestejä ja ilmaisemme ajatuksiamme rennossa ilmapiirissä. Taiteessa kaikki mielipiteet ovat arvokkaita ja jokainen tulkinta on oikea. Galleriatapaaminen voidaan sopia esimerkiksi ennen teatteriin tai konserttiin menoa, tai vaikkapa palaverin yhteyteen pitkän työpäivän kevennykseksi.

contempo-tapahtuma-kattaus

Voimme järjestää esimerkiksi viininmaistajaisia, joissa yhteistyötä kanssamme tekevä asiantuntija kertoo viineistä ja eri maiden viinikulttuureista. Samalla voimme nauttia esimerkiksi erilaisia juustoja ja pientä purtavaa.

Jos kiinnostuitte vierailuista voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse 050 322 1421 tai tällä lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.