Juha Vanonen – Maalauksia

Juha Vanonen on vuonna 1980 syntynyt helsinkiläinen kuvataiteilija, joka työskenteli stipendiaattinaTaidekeskus Salmelassa Mäntyharjulla vuonna 2013. Hän osallistui kesällä 2014 Taidekeskus Salmelan kesänäyttelyyn. Juha Vanosella on ollut jo muutamia yksityisnäyttelyitä ja hänen teoksiaan on myyty myös Tukholman taidemessuilla.

Contempossa esillä olevien maalausten pintaa rikkovat suorat linjat, toiset lähempänä, toiset utuisempana taustalla. Linjakkaat suorat vedot ja kulmat rytmittävät teoksia ja teokset toisiaan, värejä vuorotellen.

Teema on ollut aiheesta vapautunut maalaaminen, joka tavoittelee tyylillisesti yhtenäistä kokonaisuutta. Koristelemattomia, raakojakin teoksia, joissa tekijän maalaustyyli korostuu.

Olet lämpimästi tervetullut avajaisiin keskiviikkona 6.4.2016 klo 17 – 20!

Juha Vanonen CV 2016 (PDF)

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.