Kia Taegen – ”Suksi suolle!”

Kia Taegen on 24-vuotias kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Espoossa. Nuoresta iästä huolimatta hän on jo kokenut kuvataiteen tekijä. Varsinainen läpimurto tapahtui viime vuoden keväällä, jolloin taidekentän toimijat huomasivat Kia Taegenin lahjakkuuden. Hän työskenteli viime syyskauden stipendiaattina Salmelan taiteilijaresidenssissä Mäntyharjulla ja sitä ennen kutsuttuna vierailijana Salmelan Viipurin työtiloissa. Siellä syntyi Viipuria kuvaava teossarja, joka niitti mainetta Salmelan taidekesän 2014 näyttelyssä. Kia Taegen voitti Salmelan Taidekesän yleisöäänestyksen!

Kia Taegen opiskelee arkkitehtuuria ja kuvataiteita Aalto-yliopistossa. Ennen kaikkea synnynnäisen lahjakkuuden, mutta myös hyvän koulutuksen ansiosta Kia Taegenin öljyväreillä kankaalle maalaamissa teoksissa näkyy poikkeuksellinen ymmärrys tilasta ja valosta. Perspektiivi on aina täsmälleen kohdallaan. Kia Taegen käyttää taitavasti värejä. Luontoa kuvaavien teosten aiheet ovat perinteisiä, mutta tunnelma on raikas ja omaleimainen. Teosta katsoessa voi kokea löytämisen riemua, kun yllättäen katse saattaa osua katsojaa tarkkailevaan lempeään eläinhahmoon.

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.