Riccardo Perrone – ”Varjosta valoon – From shadow into Light”

Muutamien vuosien tauon jälkeen Galleria Contempolla on jälleen ilo ja kunnia tuoda Perronen uudet teokset esille Helsinkiin.

Perrone pitää taiteen tehtävänä herättää tunteita ja saada näkymättömästä näkyvän. Tällä kertaa muutoin abstrakteissa öljyväriteoksissa on usein varjoina ihmishahmoja, jotka tuntuvat odottavan näkyväksi ja nähdyksi tulemista.

Riccardo Perrone on syntynyt v. 1954 ja hän asuu ja työskentelee Toskanassa Italiassa. Perrone on suomalaisille varsin tuttu – hänen öljyvärimaalauksiaan on monissa suomalaisissa kodeissa ja kokoelmissa. Suomen Kansallismuseossa oli vuonna 2010 Perronen laaja, yli 50 teoksen näyttely osana Italian kulttuuritapahtumaa.

Perronella on ollut kansainvälisiä näyttelyjä eri Euroopan maissa ja hänen teoksiaan on myyty kaikille mantereille ja lukuisiin eri maihin.

Meillä on ilo kutsua Sinut näyttelyn avajaisiin torstaina 2.3.2017 klo 17-20.

Näyttely on avoinna 3.3-2.4.2017.

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.