Sauli Siekkinen – ”Kuvia ja tarinoita kuvista”

Helsinkiläinen ikonimaalari Sauli Siekkinen (s. 1972) valmistui lääketieteen lisensiaatiksi 1997 ja sai erikoislääkärin oikeudet 2005. Siekkinen on opiskellut ikonimaalausta vuodesta 1991 ja hänen opettajinaan ovat toimineet Maila Mäkinen, piispa Arseni, Ritva Tarima ja Ritva Westermark.

Siekkinen on monialainen taiteilija, joka yhdistää perinteiseen ikomaalaukseen vanhoja mutta hieman tuntemattomampia elementtejä kuten öljyväriä, kultausta, lyöntimetallia, metallivaluikoneja ja vanhojen ikoneiden metallikehyksiä. Siekkinen työstää samanaikaisesti useita teoksia eri tekniikoilla kuten vesivärillä, öljyvärillä, öljypastellilla, kipsillä, savella ja kirjonnalla. Siekkinen on pitänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 1992 ja osallistunut aktiivisesti yhteisnäyttelyihin sekä Suomessa että ulkomailla. Siekkisen teoksia on mm. Saarijärven rukoushuoneessa, Maaningan kirkossa ja lukuisissa yksityiskokoelmissa.

Galleria Contempon näyttelyssä on esillä myös vanhoja ikoneja, joista vanhin on 1600-1700-lukujen vaihteesta.

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.