Contempon ja taiteilijoiden yhteistyö

Galleria Contempo tarjoaa mahdollisuutta näyttelyn pitämiseen Helsingin ydinkeskustassa. Olemme esittäneet vuodesta 2008 alkaen kotimaista ja ulkomaista nykytaidetta monipuolisesti –  maalauksia, akvarelleja, grafiikkaa, valokuvia, veistoksia, lasiteoksia, ikoneja, videoteoksia.

Contempolla on ollut kunnia tuoda esille paitsi jo tunnettuja taiteilijoita, myös uusia, nuoria lahjakkuuksia, jotka ovat uransa alkutaipalella. Gallerialla on tukena taiteen hyviä asiantuntijoita, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Olemme osallistuneet useisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin taidemessuihin ja olemme olleet järjestämässä yhteistyötaiteilijoidemme näyttelyitä mm. Pariisissa. Tavoitteemme on viedä rohkeasti suomalaisia taiteilijoita maailmalle. Arvostamme luottamuksellista yhteistyötä taiteilijoiden kanssa ja haluamme olla edistämässä pitkäjänteisesti heidän uraansa.

Kokenut tai nuori taiteen tekijä –  jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.