Gianluca Motto – ”Lento”

3.11.2023 5.12.2023

Vuonna 1965 syntynyt Gianluca Motto asuu ja työskentelee La Spezian kaupungissa Italian Liguriassa. Värikylläiset, ilmavat öljyvärimaalaukset ovat runollisen kauniita. Niiden inspiraation lähde onkin ollut ranskalaisen Charles Baudelairen runot. Teosten perhoset ja kuumailmapallot symboloivat irti päästämistä ja vapautta – vaikeita asioita kaiken kauneuden keskellä. Taiteilijan viesti on: irti päästäminen kannattaa, palkkiona on vapaus.

Tutustu tarkemmin

Joulumyyntinäyttely

7.12.2023 21.12.2023

Joulumyyntinäyttelyssä on esillä teoksia seitsemältä eri taiteilijalta – maalauksia, akvarelleja, veistoksia ja grafiikkaa. Teoksen saa mukaan heti ja sen voi antaa vaikkapa joululahjaksi oman elämän tärkeälle ihmiselle. Näyttelyn taiteilijat ovat  Samuli Alonen, Nina Bask, Gianluca Motto, Essi Peltonen, Antti Rautiola, Axel Taegen ja Netta Tiitinen. Lämpimästi tervetuloa glögille ja tutustumaan teoksiin!

Tutustu tarkemmin

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.