Contempo Kölnin taidemessuilla – tule mukaan virtuaalisesti

Normaalitilanteessa olisimme tänään Saksassa, kuten useana vuonna on perinteeksi tullut, Kölnin taidemessuilla – viemässä taiteilijoitamme maailmalle. Koronavirus muutti maailmanmenon – myös Kölnin taidemessut on jouduttu perumaan tänä keväänä.

Kun jotakin pakon edessä muuttuu, puhkeaa luovuus kukkaan ja syntyy uutta ja ainutlaatuista. Kuten maailman parhaat opettajat polkaisivat hetkessä käyntiin etäopetuksen Suomen kouluissa, myös Kölnissä toimittiin.

Messujen järjestäjä Discovery Art Fair muutti pikavauhtia messutapahtuman virtuaaliseksi. Vaikka paikan päälle Kölniin ei ole mahdollista päästä, voi kaikkien näytteilleasettajien taiteilijoiden teoksiin tutustua keskitetysti verkossa ja ostaa taidetta. Siellä olemme mekin, yhtenä galleriana monien kansainvälisten gallerioiden joukossa, ja meidän tällä kertaa mukana olevat taiteilijamme – Mirza Cizmic, Anetta Lukjanova ja Riccardo Perrone.

Jos haluat hankkia jonkin Galleria Contempon taiteilijan teoksen tai kysyä lisätietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen jorma.teittinen(at)galleriacontempo.fi, laita tekstiviesti tai soita numeroon 0400361080.

Virtuaalimessujen linkki avautuu torstaina 23.4.2020 täsmälleen klo 15.00. Älä avaa linkkiä ennen tätä kellonaikaa, sillä se ei avaudu, vaan saat vain virheviestin.

Discovery Art Fair VIRTUAL:n linkki on tässä:

https://discoveryartfair.us6.list-manage.com/track/click?u=7e72452571c9da5e69ad43373&id=30db723591&e=15a60f0447

Inspiroivia hetkiä taiteen parissa – Tule mukaan virtuaaliselle messumatkalle Kölniin!

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.