Einari Hyvönen – ”My Name Is” – maalauksia

Contempon lokakuun taitelija on Einari Hyvönen (s. 1989, Salo). Hän valmistuu Kankaanpään Taidekoulusta (kuvataiteilija, AMK) keväällä 2019. Lukukauden 2017 hän opiskeli Englannissa, Hertfordshiren yliopistossa (Fine Arts BA). Hyvösellä on ollut useita yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa sekä hänen teoksiaan on ollut esillä taidemessuilla Saksassa ja Ruotsissa. Hänet kutsuttiin vuoden 2018 Mäntän kuvataideviikkojen taiteilijakaartiin.

My Name Is -näyttely koostuu teoksista jotka käsittelevät ihmisyyttä, sen perimmäisiä viettejä sulautuneena digitalisaation muokkaamaan ajanhenkeen. Näyttelyn ja teosten nimissä toistuu James Bond elokuvista tutuksi tullut itsensä esittely humoristisella muutoksella. Teosten kuvamaailmaa on luotu 1990- ja 2000-luvun populaarikulttuurin nostalgisista elementeistä ja internetin meemi-estetiikkasta. Näyttelyn teokset ovat maalauksia kankaalle, joissa on käytetty öljyväriä, spraymaalia ja kuvansiirto tekniikkaa. Kaikki teokset ovat valmistuneet vuoden 2018 aikana. Näyttelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus Satakunta sekä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunnat.

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.