Jani Tolin & Iida Sarpaniemi – ”Shared Space”

Jani Tolinin ja Iida Sarpaniemen näyttelyssä urbaanit ja abstraktit sielunmaisemat kohtaavat luonnon.

Jani Tolin on helsinkiläinen itseoppinut kuvataiteilia, graafinen suunnittelija ja yksi suomalaisen graffitin merkittävistä uranuurtajista. Tolinin kerrokselliset teokset sisältävät rakeisia hahmoja, graffitiestetiikkaa sekä abstrakteja tekstuureita.

Janin ja Iidan yhteistyö alkoi muutama vuosi sitten, kun Jani ryhtyi opastamaan Iidaa oman maalaustekniikan kehittämisessä ja taiteilijaidentiteetin löytämisessä. Sarpaniemen teoksissa esiintyy rönsyilevästä viivasta koostuvia lintuja, sekä pintoja joista on havaittavissa vaikutteita Tolinin tyylistä.

Taiteilijakaksikko Jani Tolin ja Iida Sarpaniemi ovat luoneet vaikuttavia maalauksia, jotka moniuloitteisuudellaan houkuttelevat katsojaa vapaaseen assosiointiin.

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.