Janne Jääskeläinen – ”Matkalla- En Route” -maalauksia ja kirjoituskilpailu

Contempon helmikuun taiteilija on espoolainen, v. 1986 syntynyt Janne Jääskeläinen. Hän asui ennen Suomeen paluutaan yhdeksän vuotta Firenzessä, jossa hän sai klassisen kuvataiteen koulutuksen. Hän on myös opettanut omassa opinahjossaan. Janne Jääskeläinen maalaa öljyväreillä vaikuttavia, mustavalkoisia maalauksia, joissa keskiössä on ihminen – yksin tai joukkona, matkalla jostakin jonnekin. Teoksiin alkaa kehittyä katsojan mielessä tarina – mistä kaikessa onkaan kysymys? Keitä nämä ihmiset ovat, mistä tulossa, minne menosa, mitä on tapahtunut? Janne Jääskeläinen on osallistunut näyttelyihin Italian ohella Barcelonassa ja New Yorkissa, ja hän on voittanut palkintoja.

Järjestämme näyttelyyn liittyen oheistapahtumana kirjoituskilpailun, jotka liittyvät Janne Jääskeläisen kahteen maalaukseen, jotka ovat teospari. Teokset ovat nähtävillä galleriassa 8.2 alkaen. Julkaisemme myös niiden kuvat ennen näyttelyn alkua. Kirjoituskilpailu on kaikille avoin. Ohjeet ovat verkkosivuillamme ja Facebookissa. Parhaan kirjoitelman valitsee kirjailija Kati Tervo.

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.