Kia Taegen – ”A Place With a View” -info

Hyvä taiteen ystävä,

Galleria Contempon syyskausi 2020 on käynnistynyt Kia Taegenin näyttelyllä ”A Place With a View”, koronapandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi aikaisemmista vuosista poikkeavalla tavalla.

Pidämme tärkeänä kaikkien terveysturvallisuutta. Siksi noudatamme turvaohjeita vierailun yhteydessä.

Kia Taegenin näyttelyn teoskuvat ja teosluettelo ovat katsottavissa myös virtuaalisena gallerian sivuilla (www.galleriacontempo.fi). Jos haluat, voit tutustua näyttelyyn etukäteen kaikessa rauhassa kotona verkkosivuilla.

 Näyttelyn kuvaus

Kia Taegen kuuluu nuorten suomalaisten kuvataiteilijoiden kärkikaartiin. Hän on tullut tunnetuksi ennen kaikkea luonnon ja myös rakennetun ympäristön lahjakkaana kuvaajana maalauksissaan, jotka ovat esittäviä, mutta joissa on myös ei-esittäviä piirteitä. Kia Taegenillä on poikkeuksellisen hyvä ymmärrys tilasta ja teosten maisemaan voi sukeltaa syvälle. 

Kia Taegen on Taidekeskus Salmelan Kesän Nuori taiteilija v. 2013 ja yleisökilpailun voittaja v. 2014 ja v. 2015. Kuluneena kesänä hän oli myös esillä Taidekeskus Salmelassa sijoittuen kuvataidekilpailussa 2. sijalle. Kia Taegen on huomattu myös kansainvälisissä taidetapahtumissa, mm. Kölnissä ja Tukholmassa.

Näin Kia Taegen kuvaa näyttelyä:

”Ympäröivä elämä vaikuttaa lähes automaattisesti omaan työskentelyyn, tapahtuipa se sitten tietoisesti tai alitajunnan kautta. Se voi näyttäytyä eräänlaisena lumoutumisena jostain asiasta tai täysinäisenä vastareaktiona, tietynlaisena eskapismina.  ”A Place With a View” käsittelee halua antaa mielen levähtää kaukaisessa horisontissa, poissa maailman hälinästä. Kesä tuli ja samalla sen väriloisto sekä lempeä tuulahdus vesiltä.”

Galleriavierailun ohjeet 

Vierailijat ovat tervetulleita galleriaan paikan päälle tutustumaan teoksiin.

Näyttely on avoinna gallerian normaaleina aukioloaikoina (ke-pe 11-17, la-su 12-16, ma-ti suljettu) sunnuntaihin 27.9.2020 asti, jollei pandemiatilanne aiheuta tähän muutoksia. Keskiviikosta 9.9. alkaen ajanvarausta galleriavierailuun ei tarvita.

Huolehdimme kuitenkin siitä, että kerralla galleriassa on korkeintaan viisi vierasta, jotta käynti galleriassa on kaikille turvallinen. Tulethan paikalle oireettomana, käytät suu-nenäsuojainta ja noudatat hygieniaohjeita. 

Teoksen varaaminen ja ostaminen

Jos haluat ostaa itsellesi jonkin teoksen, teos on mahdollista varata etukäteen puhelimitse numerosta 0503221421 tai sähköpostilla osoitteessa info@galleriacontempo.fi.

Kaksi teosta on vielä saatavana näyttelyn avausviikonlopun jälkeen – ”Opettajan puutarha” ja ”Linnoitus”.

Kutsumme lämpimästi Sinut tutustumaan Kia Taegenin näyttelyn teoksiin verkossa ja galleriassa!

 

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.