Kia Taegen avaa Galleria Contempon syyskauden

Galleria Contempon syyskauden avausnäyttely on Kia Taegen – ”Undercover”. Taitavissa öljyvärimaalauksissa Kia Taegen kuvaa luontoa uudesta näkökulmasta. Näin hän kuvaa näyttelyä:

”On tutkittu, että monet nisäkkäät, kuten esimerkiksi koirat, näkevät ympäristössään vain tietyt värisävyt, sumennettuna kuin iltahämärässä kävellen. Mutta mikä saakaan ne reagoimaan asioihin juuri oikealla hetkellä? Salaisuus piilee yksityiskohdissa. Valon välähdys, pienikin liike paljastaa etsijälle olennaisen värien sumusta.”

Kia Taegen tutkii uudessa teossarjassaan UNDERCOVER luonnon värien ja valojen sykettä. Nämä luontoabstraktiot paljastavat luonnon luonnon takaa, yksityiskohdat, jotka näyttäytyvät katsojalle vasta toisella silmäyksellä.

Teossarjan rinnalla syntynyt video BLUE GREEN YELLOW BLUE on nyt myös katsottavissa osoitteessa:

https://vimeo.com/229675807

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.