Kia Taegen – ”Solinat ja sanikkaiset”

Kia Taegen on syntynyt v.1990, ja hän asuu ja työskentelee pääkaupunkiseudulla. Hän on tullut tutuksi suurelle yleisölle Taidekeskus Salmelan Vuoden nuorena taiteilijana v. 2013 ja yleisön suosikkina sekä näyttelyistä kotimaassa ja taidetapahtumissa mm. Tukholmassa ja Kölnissä. Kia Taegen on huomioitu taitavana luonnon kuvaajana, värien käyttäjänä ja tunnelman luojana.
Kia Taegen kuvaa näyttelyä näin:
Vanha sanonta kuuluu, että puron varsilla viihtyvät sananjalat suojelevat juuriensa alla suurta aarretta. Nämä sanikkaiset puhkeavat kukkaan vain kerran sadassa vuodessa, ja silloinkin kukinta kestää vain yhden yön. Mutta sille, joka löytää tämän ihmeellisen kukan, sananjalka paljastaa varjelemansa aarteen ja toteuttaa löytäjän suurimman toiveen.”

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.