Madeleine Pyk ja Camilla Pyk – ”Målningar och mixed media”

Galleria Contempon kevätkauden 2018 päättää kahden hienon ruotsalaistaiteilijan yhteisnäyttely. Esillä on lumoavia hahmoja, allegorioita meistä kaikista, tarinoita, jotka auttavat meitä hauskasti ja lempeästi oivaltamaan huvittavia puolia itsestämme.

Madeleine Pyk on syntynyt v. 1934, ja hän on tehnyt pitkän ja arvostetun uran kuvataiteilijana Ruotsissa, jossa hän on erittäin tunnettu ja rakastettu. Hänen taidettaan on laajalti kodeissa ja julkisissa kokoelmissa, muun muassa Moderna Museet´ssa Tukholmassa. Ensimmäistä kertaa Helsingissä, Galleria Contempossa on esillä Madeleine Pykin öljyvärimaalauksia kankaalle, naivistisvaikutteisia maisemia, luontoa ja rakennettua ympäristöä.

Camilla Pyk on Madeleine Pykin veljentytär. Hän on syntynyt v. 1966, ja hän asuu tällä hetkellä Lontoossa. Camilla Pyk on voittanut Dagens Nyheter ja Expressen -lehtien myöntämän Vuoden taiteilija -tittelin ja sen lisäksi Årets Bild -palkinnon. Leikkisät maalaukset kertovat tarinoita ja lumoavat linnut lentävät taidokkaasti yhdisteltyjen värien maailmoissa.

Näyttelyn avajaiset ovat keskiviikkona, 30.5.2018 klo 17-20 Galleria Contempossa, Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki. Madeleine Pyk on läsnä avajaisissa.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan Madeleineä ja tutustumaan teoksiin!

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.