”Meidän Helsinki” – akvarelleja

Kuvataiteilija-arkkitehti Axel Taegenille Helsingin kevät on kylmän ja pimeän talven jälkeen täydellinen näyttämö ”plein air” -maalaamiselle. Vesivärien kevyet kerrostumat välittävät tunnelman heräävästä kaupungista, jonka herkkyys ja kepeys onkin akvarellisti Axel Taegenin teosten yhdistävä teema.

Axel Taegen ihastui jo opiskeluaikoina vesivärien antamiin mahdollisuuksiin tutkia valon ja värin vaihtelua luonnossa sekä rakennetussa ympäristössä, muiden muassa Ranskassa, Algeriassa, Saksassa ja Suomessa.

Mika Törönen luo Axel Taegenin tavoin taitavasti väreillä ja valolla ainutlaatuisen tunnelman Helsinkiä kuvaaviin teoksiinsa. Australiassa opiskellut taiteilija ei paljon esittelyä kaipaa, sillä häntä pidetään yhtenä tämän ajan arvostetuimmista akvarellisteista Suomessa.

Olet lämpimästi tervetullut avajaisiin torstaina 12.5.2016 klo 17 – 20!
Näyttely on avoinna yleisölle  13.5 – 12.6.2016.

Axel Taegen CV (pdf)
Mika Törönen CV (pdf)

Galleria Contempon uutiskirje

Tilaamalla Contempon uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vaihtuvista näyttelyistä, tapahtumista ja gallerian toiminnasta. Tilaa Contempon uutiskirje

Tervetuloa Contempoon

Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
puh. 0400 361 080
info@galleriacontempo.fi

ma – ti suljettu
ke – pe 11 – 17
la – su 12 – 16

Muulloin sopimuksen mukaan

Tulet galleriaan kävellen Mannerheimintieltä alle kymmenessä minuutissa. Jos autoilet, Sinun kannattaa huomata, että Lönnrotinkatu on yksisuuntainen Hietalahteen päin. Gallerian edustalla on kadunvarressa yleisiä pysäköintipaikkoja.